DomůUFCJon Jones se zranil a Jiří Procházka se tak na UFC 295...

Jon Jones se zranil a Jiří Procházka se tak na UFC 295 představí v hlavním zápase!

Jon Jones zraněn! Šampion těžké váhy UFC se na blížícím se turnaji UFC 295 neobjeví kvůli zranění ramene, které si vyžádá operaci. Novým zápasem večera na galavečeru v New Yorku tak bude souboj mezi Jiřím Procházkou a Alexem Pereirou. Ve druhém hlavním zápase galavečera se pak představí Sergei Pavlovich, který si to rozdá s Tomem Aspinallem o prozatímní pás šampiona UFC v těžké váze.

Jon Jones se měl vrátit do oktagonu největší světové organizace MMA na turnaji UFC 295 v New Yorku. Jeho soupeřem měl být bývalý šampion těžké váhy Stipe Miocic. Nyní se však plány organizace musely změnit, protože Jones utrpěl zranění ramene a jeho souboj s Miocicem se ruší.

Novým zápasem večera na UFC 295 bude souboj o titul mistra polotěžké váhy mezi Jiřím Procházkou a Alexem Pereirou, zatímco druhým zápasem večera bude utkání o prozatímní pás šampiona UFC v těžké váze mezi Tomem Aspinallem a Sergeiem Pavlovichem.

Zprávu oznámil sám šéf organizace Dana White, který zároveň zveřejnil video z Jonesova tréninku, během něhož utrpěl zranění.

Podle Whitea nyní Jonese čeká dlouhá osmiměsíční přestávka v tréninku a bude muset podstoupit operaci. Šestatřicetiletý Jones (27-1, 1 NC MMA) získal pás v těžké váze ve svém posledním zápase, když v prvním kole hlavního zápasu turnaje UFC 285, který se konal letos v březnu, udolal Ciryla Ganeho.

Duel s Francouzem znamenal Bonesův návrat do oktagonu po více než tříleté pauze. Předtím Jones dominoval polotěžké váze UFC, když v ní dokázal svůj pás uhájit jedenáctkrát. Američan si připsal výhry nad takovými jmény, jako jsou Daniel Cormier, Alexander Gustafsson, Glover Teixeira nebo Mauricio Rua. Sedmnáct ze svých sedmadvaceti vítězství získal tak, že své soupeře ukončil před časem.

Zdroj: MMA Junkie | Platforma X Dana White

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ