Šéf McGregor! Conor dělá velké tahy! Stal se vlastníkem známé světové organizace




Po jubilejním turnaji UFC 300 generální ředitel Dana White skoro jen tak mezi řečí pálil velké novinky. Potvrdil totiž, že na galavečeru UFC 303 se uskuteční dlouho očekávaný návrat superhvězdy UFC Conora McGregora, který se v dlouho odkládaném souboji utká s Michaelem Chandlerem. Conor však kromě tréninku stíhá i další aktivity. Nově se totiž stal spoluvlastníkem známé světové organizace.


Ach jo! Alex Lohoré nabízí důvod, proč bohužel skončil v OKTAGONu

Na oznámení zápasu se dlouho čekalo a objevily se pochybnosti, že McGregor nikdy nepodepíše smlouvu a nevstoupí zpět do oktagonu UFC. Nakonec jsme se však dočkali oficiálního potvrzení souboje, na který dojde na konci července. Nebyl by to však McGregor, kdyby před zápasem neudělal něco, o čem by se nejen v MMA komunitě hodně mluvilo. 

V překvapivém oznámení během sobotního přenosu turnaje BKFC KnuckleMania 4 přehrála organizace video, ve kterém McGregor odhalil, že je nyní spolumajitelem nejvýznamnější světové organizace bareknuckle boxu. Conor McGregor dosáhl ve světě MMA nebývalého úspěchu a své portfolio tedy nadále rozšiřuje i mimo něj.




„Vítejte v první lize,“ řekl ve videu McGregor. „Davide Feldmane, baby, dokázali jsme to.“ Ačkoli nebyly odhaleny žádné další podrobnosti, prezident BKFC David Feldman naznačil, že McGregor bude součástí vlastnictví. 

„Jsem nadšený,“ řekl Feldman ve vysílání. „Největší persona v bojových sportech, jeden z deseti nejlepších chlapů v historii bojových sportů, je nyní spoluvlastníkem BKFC. Řekněte mi, k čemu to bude? Půjde to až na Měsíc.“

McGregor se v uplynulém roce angažoval ve organizaci BKFC hlavně na dálku. Po překvapivém vystoupení na turnaji BKFC 41 v dubnu 2023 se McGregorovy společnosti Proper Twelve a Forged Irish Stout staly sponzorskými partnery organizace. Nyní, když se McGregor chystá na červnový návrat na turnaji UFC 303 proti Michaelu Chandlerovi, oznamuje, že se do BKFC zapojí více, tak uvidíme, co to přinese. Mluvilo se totiž například o možném souboji Perry vs McGregor, který by jistě hodnotu celé společnosti výrazně navýšil.

 




2 komentáře na “Šéf McGregor! Conor dělá velké tahy! Stal se vlastníkem známé světové organizace”

  1. Pingback: Lex Luthor knockoutoval Supermana! Zápasníci reagují na tvrdé ukončení

  2. Pingback: VIDEO: Influenceři během rozhovoru na turnaji BKFC rozpoutali rvačku v publiku!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *